Sådan bliver du en dygtig leder

Der kommer en tid, hvor dine opgaver opvejer dine muligheder.

Som administrerende direktør kan dette være en vanskelig evalueringsdag. Ved at bære mærket mange “ego”, “boss”.

Efter at have uddannet lederne, udover at være administrerende direktør … Tony ved hvad han taler om. Han er en leder af ledelse og individualitet.

Her er hvad jeg lærte af ham om at blive en fremragende generaldirektør:

Leje en peer (han er en træner).

Der er ikke noget galt med fejl, men der er ikke noget galt med IKKE at fejle. “Der er ingen grund til at bevidst mislykkes eller falde i en krise, bare så du kan lære af det,” sagde Tony.

Derfor hyrede den store generaldirektør hvad Tony kalder “lige” (han er træner).

Vicedirektørens arbejde kan være et ensomt arbejde. Pludselig har du ingen kolleger. Alle i virksomheden har kolleger, men der er plads til en ovenpå. Paradoksalt nok er det ret vanskeligt at isolere.

Derfor anbefaler Tony at ansætte en “ven”. Kolleger hjælper dig. Kolleger giver dig feedback. Par er der for dig, når du skal argumentere.

Men hvad er endnu bedre, et leaset par (også kendt som en fremragende træner) hjælper dig med at undgå fejl og opnå resultater. At involvere nogen til at redegøre for dine fremskridt og succes er det hemmelige våben fra alle de bedste kunstnere.

De mest succesfulde mennesker på alle områder har trænere. Sport, forretning, sundhed. Selv Tony Robbins har en træner! Jeg kan sige med erfaring: at ansætte en træner har ændret mit liv.

Vent ikke, før du styrter, før der er en krise, før du ansætter en træner. Vær aktiv. Gør hvad administrerende direktør skal gøre.

Vær den administrerende direktør du skal være.

Da Tony startede Coach.me, kan han godt lide, at de fleste af grundlæggerne var på udkig efter investorer til at finansiere deres vision. Under sine møder minder han om investorer, at de så i ham noget specielt … men det var ikke specielt. Han var “blød”, sagde de, og de bemærkede, at han ville bøje, da han blev udfordret.

The Cotton.

Det lader tydeligvis ikke til, at han ønskede at forlade en flok investorer med deres skæbne i deres hænder! Han begyndte at undre sig over, om han var “general director”. Kan han virkelig gøre det?

I stedet for at modstå sin natur lærte han at bruge sin “blødhed” i sine egne interesser.

Tony er en stor meditor. Han betragtede meditation som et handlingsprincip for at opføre sig i andres tilstedeværelse.

Han var ikke en aggressiv person, så i stedet for at forsøge at være en aggressiv stereotype, forestillede han sig, at investorer ønskede at se ham, valgte han. Han valgte ro.

Tony tager ansvar og har mulighed for at forblive rolig i enhver situation, uanset satserne. Hans opfattede svaghed blev hans styrke. Nu, i stedet for at reagere, absorberer den. Når han udfordres, venter han. Han organiserer en stilling af klarhed og objektivitet, ikke følelser.

Det er kraftigt.

Tony blev den generaldirektør, som han skulle blive, og ikke af hvad han skulle blive.

At være administrerende direktør giver dig ikke overmenneskelig intelligens.

Tony siger, at der normalt er to typer ledere:

  1. Ledere med åbenlyse arrogance: de forstår ikke, hvor dårligt de er i deres arbejde, og det kan faktisk være godt.
  2. Ledere, der har regnet ud: De er effektive ledere, og de når toppen ved refleksion, ikke arrogance.

Uanset hvilken type du er, forbliver én ting den samme … som administrerende direktør, giver dig ikke overmenneskelig intelligens.

Desværre mener mange ledere, at de bør spille Superman, når de tager kontor … nogen, der kender løsningen på hvert problem og svaret på hvert spørgsmål … Den, der aldrig behøver hjælp.